Info og priser

Jeg har i øjeblikket lukket for tilgang af nye klienter, hvilket betyder, at du først vil kunne opstarte et terapiforløb hos mig i marts, 2022. Jeg beklager meget ventetiden.

Samtaler på klinikken i Herning

For at undgå smittespredning følger jeg retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Det betyder, at du ikke kan møde op til samtale, hvis du har symptomer, såsom feber, hoste, hovedpine eller muskelømhed. Jeg kan heller ikke komme på arbejde, hvis jeg får symptomer. Hvis én af os har symptomer den dag, vi har aftalt at mødes, kan vi enten ændre aftalen, så vi taler sammen online eller over telefonen, eller aftalen kan udsættes.

Stolene på kontoret står med 2 meters afstand, og jeg gør kontaktflader rent mellem hver samtale. Her er håndsprit både på kontoret og i venteværelset.

Jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan få det til at fungere!

Bestil tid ved at ringe på tlf. 29 71 21 60 eller ved at booke tid online

Du kan se info om priser, om SUHLs eller om Specialpsykolog Ann Suhl Kristensen.