Info og priser

Klinikken er åben, og der er aktuelt ingen ventetid på psykologbehandling!

Samtaler på klinikken i Herning

For at undgå smittespredning følger jeg retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. De anbefaler fortsat at have psykologsamtaler online eller over telefonen, så vidt muligt, men der er nu åbnet for, at vi gerne må mødes her på klinikken også.

Når du kommer til samtale på mit kontor, er der et par ting, der ikke er helt som vanligt:

  • Du må ikke møde op, hvis du har symptomer, såsom feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller symptomer fra næsen. Jeg kan heller ikke møde op, hvis jeg får symptomer. Hvis én af os har symptomer den dag, vi har aftalt at mødes, kan vi enten ændre aftalen, så vi taler sammen online eller over telefonen, eller aftalen kan udsættes.
  • Tider til samtaler på klinikken kan ikke bookes online. Kontakt mig i stedet på tlf. 29712160 eller på e-mail: ann@suhl.dk, så vi kan finde et tidspunkt at mødes. Hvis du derimod ønsker at booke en tid til en samtale, der foregår online (det kunne fx være en samtale om aftenen), kan den fortsat godt bookes online.
  • Stolene på kontoret står med 2 meters afstand, og jeg gør kontaktflader rent mellem hver samtale.
  • Her er håndsprit både på kontoret og i venteværelset – Vi kan desværre ikke give hånd til hinanden.
  • Der bliver ikke serveret kaffe, te eller vand i denne tid. Du er meget velkommen til selv at tage en flaske vand eller en termokop med kaffe med til samtalen.

Jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan få det til at fungere, og jeg ser meget frem til at komme på arbejde på klinikken igen – Vi passer på hinanden, og vi ses!

Bestil tid ved at ringe på tlf. 29 71 21 60 eller ved at booke tid online

Du kan se info om priser, om SUHLs eller om Specialpsykolog Ann Suhl Kristensen.