Psykolog Ann Suhl Kristensen

Om psykolog Ann Suhl Kristensen

I SUHLs bruger jeg min erfaring og ekspertise som psykolog til at tilbyde specialiseret og virksom behandling til gravide og nybagte forældre. Målet er at bidrage til større psykisk sundhed ved graviditet, fødsel og barsel. Som gravid og som nybagt forælder er din psykiske sundhed nemlig altafgørende, både for dig selv, for dit barn og for din familie.

Jeg er psykolog og har arbejdet i psykiatrien i 14 år, både indenfor forskning, som leder og som klinisk psykolog. Sideløbende har jeg undervist, afholdt kurser og superviseret psykologer, sygeplejersker og læger. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet.

Specialiseret og virksom behandling af stress, angst og depression står mit hjerte meget nært og har altid fyldt meget i mit arbejdsliv: Som relativt nyuddannet psykolog havde jeg mulighed for at tage en Masteruddannelse i udlandet om affektive lidelser (angst, depression og bipolar lidelse). Jeg skrev ph.d.-afhandling om angst og har siden været med til at opstarte specialiserede angstklinikker både i Silkeborg og i Herning, samt været leder for Affektiv Ambulant Enhed ved Regionspsykiatrien Vest. Endeligt har jeg en efteruddannelse som Specialpsykolog i Psykiatri. Mit CV er på Linked In, hvis du vil læse mere.

Jeg er mor til to drenge fra hhv. 2014 og 2016.

 

Hver 5. kvinde lider af angst og depression under graviditeten eller mens de er på barsel. For mig giver det mening at arbejde for øget psykisk sundhed for netop denne gruppe af kvinder.