Psykolog Ann Suhl Kristensen

Om psykolog Ann Suhl Kristensen

Jeg bruger min erfaring og ekspertise som psykolog til at tilbyde specialiseret og virksom behandling til gravide og nybagte forældre. Mit mål er at bidrage til større psykisk sundhed ved graviditet, fødsel og barsel. Som gravid og som nybagt forælder er din psykiske sundhed altafgørende, både for dig selv, for dit barn og for din familie.

Jeg arbejdede 14 år i psykiatrien, både indenfor forskning, som leder og som klinisk psykolog, før jeg i 2017 blev privatpraktiserende psykolog. Sideløbende har jeg undervist, afholdt kurser og superviseret psykologer, sygeplejersker og læger. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet, er specialist i psykoterapi og har en efteruddannelse som specialpsykolog i psykiatri.

Specialiseret og virksom behandling af stress, angst og depression står mit hjerte meget nært og har altid fyldt meget i mit arbejdsliv: Jeg har taget en Masteruddannelse i udlandet om affektive lidelser (angst, depression og bipolar lidelse) og lavet ph.d.-afhandling om angstlidelser. Jeg var derefter med til at opstarte specialiserede angstklinikker både i Silkeborg og i Herning. Mit CV er på Linked In, hvis du vil læse mere.

Jeg er mor til to drenge fra hhv. 2014 og 2016.

Hver 5. kvinde lider af angst og depression under graviditeten, eller mens de er på barsel. For mig giver det mening at arbejde for øget psykisk sundhed for netop denne gruppe af kvinder.