Kursus i Present State Examination (PSE)

Live online kursus i Present State Examination (PSE) for Psykologer, den 15., 16. og 17. november, 2021, fra 9.00 til 12.30 alle tre dage.

Vil du gerne kunne undersøge, om dine klienter opfylder de diagnostiske kriterier for depression, OCD, mani eller skizofreni? Er du i tvivl om, hvad forskellen er på en overlødig ide, en vrangforestilling og en bizar vrangforestilling? Synes du, det kan være svært at bedømme, hvornår en klients vanskeligheder har en sværhedsgrad, så det kan kaldes psykopatologi?

Hvis ja, så er dette kursus for dig!

Present State Examination (PSE) er et semistruktureret diagnostisk interview, der kan bruges til både unge og voksne. På kurset undervises i, hvad PSE er, og hvordan du bruger interviewet korrekt. Der gennemgås også et hav af diagnosekategorier og psykopatologiske symptomer, så du ved, hvad der er hvad, før du skal i gang med at bruge interviewet.

Praktisk information

Datoer: 15., 16. og 17. november, 2021.

Tidspunkt: Alle tre dage 9.00-12.30.

Sted: Online.

Pris: 3.200 kr. Prisen er inkl. PSE-bogen (med spiralryg), der kommer med posten før kurset.

Tilmelding: Tilmelding på tlf. 29712160 eller e-mail psykologannsuhl@gmail.com

Deltagere: Kurset er målrettet psykologer, der ikke har arbejdet i psykiatrien i mange år. Det kunne også være psykologer i privat praksis, i kommunalt regi eller andre steder, hvor man møder klienter med psykiske lidelser og symptomer.

Underviser: Specialpsykolog i Psykiatri, Ph.d. Ann Suhl Kristensen. Jeg har mange års erfaring med at bruge PSE i den diagnostiske udredning, har undervist i PSE siden 2005 og har desuden fornøjelsen af at være med i en international arbejdsgruppe under WHO, der reviderer og videreudvikler PSE. Jeg er certificeret underviser i SCAN og PSE (WHO-regi). Læs evt. mere om mine faglige kvalifikationer.

Kurset er forhåndsgodkendt som emneområdet 12.4.4.2.1. Klinisk psykologisk undersøgelsesmetodik til specialistuddannelsen i psykoterapi, voksne, og specialistuddannelsen i psykopatologi.

+ Mulighed for tilkøb af PSE-supervision eller supervision til autorisation! 

Der er mulighed for at tilkøbe PSE-supervision i gruppe, hvor vi tager udgangspunkt i jeres videoer af PSE-interviews, som vi har god tid til at gennemse og gennemgå. Du får feedback og tips til, hvordan du kan arbejde videre med din interviewteknik. Pris for 2 dages PSE-supervision (10 timer): 5.000 kr.

Hvis du mangler ekstern supervision til din autorisation, tilbyder jeg 40 timers supervision i 2-mandsgruppe for 20.000 kr. pr. supervisand.